واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

نفتالی بنت: بایدن از امضا توافق با ایران خودداری کند

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در صفحه شخصی خود در توییتر از رئیس‌جمهور آمریکا خواست تا توافق جدیدی با ایران را جهت احیای برجام امضا نکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: من از رئیس‌جمهور بایدن و دولت آمریکا می‌خواهم که در این لحظه آخر از امضا کردن توافق با ایران خودداری کنند. این توافق تقریبا یک چهارم یک تریلیون دلار را به جیب دولت ایران می‌ریزد و به ایران اجازه می‌دهد تا در عرض تنها دو سال بدون تقریبا هیچ محدودیتی، سانتریفیوژها را توسعه، نصب و فعال کنند. در طی سال گذشته ما توانستیم همتایان در کاخ سفید را قانع کنیم که تن به خواسته‌های ایرانیان ندهند.

وی در توییت دیگری نوشت: امیدوارم مسائل به همین شکل باقی بمانند. به هر طریق، اسرائیل عضوی از این توافق نیست. اسرائیل به هیچ یک از محدودیت‌هایی که از توافق ناشی می‌شود متعهد نیست و تمامی ابزار خود را برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران به کار می‌گیرد.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شوند که وبگاه خبری اکسیوس، بامداد یکشنبه، به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی نوشت که دولت واشنگتن در روزهای اخیر به تل‌آویو اطمینان داده که در مذاکرات وین امتیازات جدیدی به ایران نداده است.

مقام‌های آمریکایی به آکسیوس گفتند: طی هفته گذشته، مقامات کاخ سفید به همتایان اسرائیلی خود اطمینان دادند که علی‌رغم ادعاهای مطبوعاتی، هیچ امتیاز جدیدی به ایران داده نشده است.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز شامگاه گذشته به شبکه خبری الجزیره گفت: ما به طور منظم با اتحادیه اروپا (درباره پاسخ ایران) در ارتباط بوده و گفت‌وگوها با اتحادیه اروپا به صورت غیرعلنی دنبال می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر